Vestea nopții despre Busu! Ce s-a întâmplat cu celebrul prezentator de la PRO TV – Ziarul24

Florin Busuioc, zis Busu, nu mai are nevoie de nicio prezentare, pentru că toți îl știm de la rubrica meteo, pe care o prezintă de atâția ani la PRO TV. În ciuda notorietății sale, actorul și prezentatorul TV este cât se poate de modest, așa cum o demonstrează și imaginile în care a fost acesta surprins.

Busu, surprins într-o ipostază inedită
Florin Busuioc, cunoscutul actor și prezentator meteo a fost surprins de reporterii Capital într-o ipostază mai greu de imaginat. Cunoscut de toată lumea pentru rubrica sa meteo de la Pro TV, poate puțini își imaginează că „Busu” este totuși o persoană normală și, ca toată lumea, nu este așteptat la ușa locuinței de mașină cu șofer, ci folosește mijloacele de transport în comun, dând dovadă de o modestie rară pentru cineva care face parte din lumea vedetelor TV.

Așa că dacă v-ați imaginat că Busu, care potrivit informațiilor de presă primește un salariu uriaș, de câteva mii de euro, de la postul din Pache Protopopescu, nu este totuși o persoană modestă, ei bine v-ați fi înșelat.

În imagini acesta este surprins așteptând liniștit într-o stație de tramvai venirea acestuia. În tot acest timp, Florin Busuioc stă așezat pe bordura de beton a unui gard, își consultă telefonul mobil și se uită din când în când înspre locul de unde ar trebui să vină tramvaiul.

De-a lungul anilor, Florin Busuioc a știut să se facă popular la Pro TV chiar și cu o rubrică destul de mică, iar prin carisma, umorul și talentul său actoricesc a reușit să atragă și să țină în fața micilor ecrane români din toate generațiile.

Prezentatorul a făcut schimbări în viața sa
Prezentatorul a mărturisit recent că a trebuit să facă schimbări în viața sa după problemele grave de sănătate pe care le-a avut. Unul dintre aspectele la care a trebuit să acorde o atenție deosebită a fost greutatea sa.

Și pentru că a început tot mai mult să aibă grijă de sănătatea sa, Busu a fost nevoit să scape de câteva kilograme și acest lucru i-a prins foarte bine vedetei TV, chiar dacă recunoaște că mai are încă de parcurs un drum lung.

„Încă nu arăt foarte bine, mai am de slăbit cam 15 kilograme, am slăbit deja 15, cu regim și cu niște proceduri de modelare corporală. Aceste proceduri nu neapărat că ajută la slăbit, dar se vede la centimetri, se vede că scad.

La micul dejun, atunci când îl mănânc, pentru că se întâmplă rar, eu mă trezesc la 5:30, dar când mănânc optez pentru un iaurt cu afine, zmeură, puțină nucă pisată și o linguriță de miere, se mai pune și ovăz, semințe de in, câteodată pun și chia”, a dezvăluit recent Busu.