Un truc foarte simplu cu ajutorul căruia îți poți face singur un mozaic pentru casă fără să mai chemi tot felul de meseriași!

Un truc foarte simplu cu ajutorul căruia îți poți face singur un mozaic pentru casă fără să mai chemi tot felul de meseriași!

Mereu cand vrem sa ne construim ceva la casa sau dorim sa schimbam ceva chemam meseriasi care sa faca acest lucru si cumparam tot felul de materiale pe care nici macar nu stim de ce le-am cumparat.

In clipul postat mai jos va este prezentat un truc simplu cu ajutorul caruia oricine isi poate face un mozaic pentru casa fara sa mai cheme tot felul de meseriasi care sa le ceara niste sume destul de

mari pentru nimic si fara sa mai cumparam tot ce ei ne cer. Daca urmari atenti clipul o sa vedem cum se poate face acest mozaic si cat est de usor de pus. Simplu si eficient si scapam si fara sa mai cheltuim multi bani!

Rezista la inghet-dezghet saruri si cloruri. Sistemul este foarte drenant trece apa prin el dar se oprește in amorsa de pe beton. Pardoseala din marmura sau piatra naturala Ușor de întreținut,culori vii. Piatra din Romania sau Italia.

Rasina epoxi sau poliuretanica alifatica Germania. Bine de stiut… Nu exista rosturi,nu necesita chit. Nu polueaza. Natural,prietenos cu mediul inconjurator. Rezista iarna la inghet,sare si cloruri. Tot procesul se face cu scule de ultima generatie,performante si fara praf. Culorile sunt naturale,nu ingalbenesc. Rezistenta mecanica si chimica. Instalare rapida. Covor din piatra de râu. scrie radiosimplu