Un Cal A Fost Adus La Înmormântarea Stăpânului Său. Oamenii Au Rămas Muți De Uimire Când Au Văzut Ce Face Animalul

Din păcate, reuşim să înţelegem mai bine legăturile puternice pe care animalele le pot forma cu oamenii doar atunci când se întâmplă o tragedie. Pentru armăsarul Sereno, totul în jurul său s-a prăbuşit când l-a pierdut pe Wagner Lima, cel mai bun prieten al său.

Original din Paraguay, cowboy-ul în vârstă de 34 de ani a murit într-un accident rutier care s-a petrecut în Paraíba, Brazilia.

La înmormântarea sa au fost prezenţi foarte mulţi oameni care au deplâns dispariţia tragică bărbatului, dar toţi au fost uluiţi când au văzut reacţia iubitului său cal.

Wagner şi calul Sereno erau foarte apropiaţi şi de mai bine de un deceniu activau împreună în competiţiile de rodeo. Fratele său, Wando, a mărturisit că Wagner a făcut multe sacrificii pentru a-şi îngriji cât mai bine prietenul cu patru picioare.

„A avut o pasiune şi o mare dragoste pentru acest cal”, a declarat Wando. „Uneori, el chiar evita să-şi cumpere lucruri personale doar pentru a se asigura că îi poate oferi hrana necesară iubitului său cal”.

Când s-a întâmplat tragedia şi Wando şi-a pierdut fratele în accidentul de motocicletă, el a considerat că este cât se poate de corect ca armăsarul Sereno să participe la înmormântare.

„Se auzea ca şi cum ar plânge”
El a condus procesiunea funerară până la ultimul loc de odihnă al lui Wagner din Cajazeiras, Brazilia.

Calul a stat tot timpul lângă sicriul prietenului lui, ba chiar şi-a plecat capul într-o ultimă mângâiere pe care şi-ar fi dorit să o primească de la acesta. În timp ce cortegiul funerar se deplasa către cimitir, calul a nechezat cu disperare de parcă ar fi vrut ca stăpânul lui să-i răspundă.

Urmăriţi reacţia uimitoare a calului în videoclipul de mai jos. A impresionat atât de mulţi oameni.

Reacţia acestui cal spune totul despre ce înseamnă să-ţi pierzi cel mai bun prieten. De acum înainte, Sereno va rămâne în grija fratelui lui Wagner şi a familiei sale.

Acest lucru demonstrează ce sentimente profunde pot forma animalele cu oamenii pe care îi iubesc. Distribuiţi acest articol cu toți prietenii voştri care iubesc animalele.