Tragedie în Galați! Trei muncitori au fost îngropați de vii! Unul dintre ei a murit, iar altul este inconștient

Un incident tragic s-a petrecut în această dimineață în Galați. Trei muncitori au fost îngropați sub un mal de pământ. Din nefericire, unul dintre ei și-a pierdut viața, iar un altul este inconștient. Cel de-al treilea bărbat este conștient.

În cursul zilei de azi, pompierii din Galaţi au intervenit pentru a scoate trei persoane susprinse de un mal de pământ, în localitatea Tudor Vladimirescu.

Trei muncitori au fost îngropați sub un mal de pământ în Galați

Dintre cei trei muncitori care au fost îngropați sub un mal de pământ, în Galați, unul a murit. Un altul a fost scos de salvatori inconștient și i-au fost aplicate manevre de resuscitare, scrie observatornews.ro.

”ISU Galați a fost alertat prin Dispeceratul 112 despre surparea unui mal de pământ în localitatea Tudor Vladimirescu, la iesire spre Hanu Conachi. Au fost surprinse 3 victime”, a transmis, luni, ISU Galaţi.

Sursa citată anterior precizează că la faţa locului sunt mai multe echipaje.

”Au fost scoase cele trei victime. Una este decedată, una este conştientă, iar pentru ultima victima inconştientă se fac manevre de resuscitare”, au mai transmis reprezentanții ISU Galați.

Un bărbat a murit și alți doi au fost grav răniți după ce au căzut într-un bazin de canalizare, în Sibiu

În urmă cu aproximativ o săptămână, o tragedie s-a petrecut în satul Hașag din județul Sibiu. Trei bărbaţi au căzut într-un bazin de canalizare. Unul dintre ei și-a pierdut viața, iar ceilalţi doi au fost transportați în stare gravă la spital.

Potrivit informațiilor sursei anterior menționate, este vorba despre un bărbat în vârstă de 48 de ani, care a suferit un traumatism facial, conştient, care a fost transportat la UPU Sibiu și de un bărbat în vârstă de aproximativ 37 de ani care se afla în stop cardio-respirator. A fost supus manevrelor de resuscitare și a răspuns, așadar a fost dus apoi la UPU Sibiu.

„Al treilea bărbat, în vârstă de aproximativ 35 de ani, a fost extras, însă, din nefericire, acesta nu a putut fi salvat, medicul prezent declarând decesul acestuia”, au anunțat reprezentanții ISU Sibiu.