Testul mărului. Alege unul dintre cele cinci mere și vei afla ce personalitate ai

Testul mărului. Acest fruct este simbolul fertilității, al dragostei și al eternității. La căsătoria cu lui Zeus cu Hera, Zeița Gaia le-a oferit cadou mere, semnificând uniunea maritală și al iubirii. Deși ar părea o glumă, in funcție de mărul pe care îl alegi vei descoperi lucruri extrem de interesante despre tine.

Ce spune mărul pe care l-ai ales despre arhetipurile tale interne

Mărul nr.1– Ești cu adevărat un om bun și cinstit, dar mai important, ești o persoană sincderă. Niciodată nu trebuie să ascunzi adevărul, chiar dacă acesta este uneori dureros. Nu ai gânduri rele și ascunse. De asemenea, nu îți este teamă să fii tu! Ai o capacitate fenomenală de a trece cu bine peste fiecare situație neplăcută și dificilă. Te simți foarte bine și ești fericit cu viața ta.

Mărul nr.2– Ești o persoană jucăușă și energică. Detești plictiseala, motiv pentru care adori să-ți planifici numeroase evenimente și o mulțime de aventuri. Mărul tău e din caramelă, presărat cu ciocolată și nuci! Profită din plin de viața ta și distrează-te!

Mărul nr. 3– Ești o persoană foarte interesantă, iar oamenii adoră să fie în preajma ta. Ești optimist și ai un simț dezvoltat pentru lucrurile frumoase, iar acest lucru îi inspiră pe oameni. În viața ta au loc momente frumoase și de neuitat. De asemenenea, ești persuasiv și visezi la o bucată de tartă cu mere făcută acasă.

Mărul nr.4- Ești o persoană de nădejde, de încredere și ai capacitatea de a fi echilibrat în fapte, sentimente și gânduri. Nu vorbești ca să te afli în treabă și mai mult asculți decât vorbești. O ceașcă gustoasă de compot de mere te va bucura.

Mărul nr.5– Oamenii se bucură să te aibă în preajmă, iar când te văd, aceștia se deschid în fața ta și sunt extrem de pozitivi. Ai o viață plină de aventură, apreciezi gusturile, formele și mirosurile fiecărei zile.