Tavi Colen A Vorbit Despre Idila Cu Gabriela Cristea. Denise Rifai A Rămas Uimită. ”Îmi Pare Rău”

Tavi Colen nu mai are nevoie de nicio introducere, mai ales pentru că, în trecut, a făcut furori pe scenă cu trupa Talisman. Recent, Tavi a fost invitat în cadrul emisiunii ”40 de Întrebări cu Denise Rifai”, acolo unde a mărturisit câteva lucruri la care nu s-ar fi gândit nimeni!

Tavi Colen este unul dintre cei mai renumiți artiști de la noi din țară. Recent, acesta a fost invitat în cadrul emisiunii ”40 de Întrebări” cu Denise Rifai, acolo unde a vorbit și despre Gabriela Cristea.

Tavi Colen este unul dintre cei mai renumiți și apreciați artiști de la noi din țară. Acesta s-a făcut remarcat în urmă cu foarte mulți ani, atunci când făcea parte din trupa Talisman.

Îndrăgitul artist formează o relație cu Emma de la ZU de 16 ani.

Înainte de a vorba un cuplu au existat speculații potrivit cărora îndrăgitul artist s-ar fi iubit cu Gabriela Cristea, însă relația s-ar fi terminat în urmă 24 de ani.

Majoritatea știu că au existat zvonuri că printre femeile pe care Tavi Colen le-a cucerit s-ar fi numărat și prezentatoarea de televiziune Gabriela Cristea.

”M-aș mira”
Povestea de iubire s-ar fi terminat în 1999, atunci când au fost surpinși unul la brațul celuilalt la o plimbare prin centrul Bucureștiului.

Atunci, în presă s-a scris că prezentatoarea TV „s-a consolat cu Tavi Colen, doar că idilă a fost mai scurtă decât o ploaie de vară”.

Confruntat cu astfel de speculații, invitatul a rămas surprins, susținând că nu a avut niciodată o relație cu Gabriela Cristea, ba chiar nu a auzit niciodată aceste lucruri.

„Eu nu știu de așa ceva! E prima dată când aud așa ceva despre Gabriela Cristea. Ne salutăm, ne-am întâlnit la emisiuni. Nici măcar nu știu câți ani are. Nu știu absolut nimic. Asta e nouă! Chiar e o chestie nouă asta cu Gabriela Cristea. M-aș mira să fie așa ceva scris în presă. Eu nu am”, a spus Tavi Colen, în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

„Absolut toate informațiile pe care le regăsiți în cadrul acestei emisiuni sunt prezentate în presă”, a ținut să precizeze Denise Rifai.

„Să nu fie Tavi Colen, ci Tavi Clonda?! Sigur e Tavi Colen? S-ar putea să fie o confuzie de nume”, a spus el.

Tavi Colen spune că a fost o confuzie și că poate cei care au scris astfel de lucruri au încurcat numele, având în vedere că numele artistului se aseamănă cu cel al soțului prezentatoarei TV, Tavi Clonda.

„Poate că a înțeles presa greșit. Să nu fie Tavi Colen, ci Tavi Clonda?! Sigur e Tavi Colen? S-ar putea să fie o confuzie de nume. Eu nu știu despre chestia asta. Subiectul ăsta chiar nu-l știu. Îmi pare rău, dar nu știu ce să comentez”, a mai spus Tavi Colen, în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”.