Semnul pe care l-a primit Rinda Hartner de la sora ei, Rona Hartner, la aproape opt luni de la moartea artistei: „Sunt convinsă că ea ne-a trimis acolo”

Rona Hartner a murit a vârsta de 50 de ani, după ce a pierdut lupta cu cancerul. Regretata artistă s-a stins din viață pe 23 noiembrie 2023, lăsând multă durere în inimile rudelor și ale prietenilor.

Recent, Rinda Hartner a făcut declarații cutremurătoare despre semnele pe care le primește de la sora ei. Iată despre ce este vorba!

Cu durere în suflet, Rinda Hartner a mărturisit că primește semne bizare de la Rona, încă de la înmormântarea regretatei artiste. Însă, cel mai recent semn, a lăsat-o fără cuvinte. Aceasta a dezvăluit cum a îndrumat-o sora ei în Franța, exact în locul unde Rona mergea mereu să se roage, mai ales după ce aflase că suferă de cancer.

”De la înmormântarea Ronei, s-au mai întâmplat anumite lucruri bizare, ca semn de la ea. Îmi amintesc că, de Paște, când m-am dus în Franța, ca să o vizitez pe mama, am decis să ies cu un prieten de familie și să ne plimbăm prin locurile unde Rona obișnuia să facă plajă. Era pustiu pe stradă, nici picior de om, nici păsările nu cântau. Ne-a zis că, acolo, în capelă, cândva, cânta o fată tare frumoasă, care a murit anul trecut.

Era vorba chiar despre sora mea, îi știa și numele. Sunt convinsă că Rona ne-a trimis acolo, că a fost un semn de la ea, ca să-i facem un loc de reculegere, unde francezii să se poată ruga, dar și fiica ei, Sumayla, care stând tot în Franța, ajunge rar la cimitirul Bellu Catolic, din București, unde este înmormântată.

După ce am pus acolo poza ei, dar și o vază, unde se pot pune flori, nepoata mea mi-a mulțumit: „Acum am și eu un loc în Franța unde să pot să merg și să vorbesc cu mama!”, a declarat Rinda Hartner pentru Click!