Orfana de la 23 de ani, Andreea Banica nu se desparte de rochia mamei sale: „Se rupe, dar eu tot o port”

Tatal Andreei Banica s-a stins cand cantareata avea 21 de ani, iata mama ei a murit doi ani mai tarziu, de cancer esofagian.

Ramasa orfana atat de tanara, vedeta s-a agatat de orice amintire lasata de parinti. O rochie de-a mamei sale exista si acum in sifonierul ei si ii e mai draga decat orice haina de firma…

Cantareata, azi in varsta de 41 de ani, se poate considera o femeie norocoasa, intrucat are un statut care ii permite sa isi indeplineasca orice dorinta vestimentara.
Alta era insa situatia in copilaria ei, cand pentru a avea tinute inedite, in trend, trebuia sa faca diverse combinatii.

Era eleva, scapase de uniforma, dar nu avea un dulap doldora de haine, cum se intampla in prezent.

„A trebuie sa trec prin acea perioada ca sa apreciez ce am acum. Imi aduc aminte ca nu aveam haine sa ma imbrac frumos la scoala, mai ales atunci cand ni s-a spus ca se renunta la uniforma.
Uau, am fost atat de incantata!

Aveam niste malete, facusem rost de blugi, aveam o prietena care imi imprumuta haine, taiam rochiile mamei ca sa le fac sa imi vina mie scurte si tot asa…”, ne-a dezvaluit artista.
Una dintre rochiile purtate de mama ei, scurtata si transformata de vedeta in adolescenta, se regaseste si astazi in dulapul Andreei: “Am si acum o rochie de-a mamei pe care am taiat-o atunci, se rupe, dar eu tot o port vara, pentru ca e amintire”.

Nu da hainele care nu mai sunt la moda

Lipsurile din copilarie au invatat-o sa fie cumpatata.
Azi, desi cheltuieste pe haine si incaltari de firma, are grija sa nu risipeasca prea multi bani si nu renunta la lucruri cand nu mai sunt in trend, ci asteapta sa revina moda:
“Am invatat de-a lungul timpului sa nu dau toate hainele, pentru ca pot sa le reintroduc in outfiturile mele, moda se intoarce, iata, acum ne putem imbraca iar ca in anii ʼ80, dupa aceea vom purta haine din anii ʼ90, e foarte misto, si atunci apelez la dressingul meu”, a precizat Andreea.