Opriți consumul dacă ați cumpărat acest produs de la LIDL

Lidl a luat o nouă decizie! După ce, în cursul zilei de ieri, compania a retras de la vânzare un sortiment de pește, astăzi, un alt produs va fi scos de pe rafturile magazinelor din România. Iată despre ce produs este vorba!

Lidl a decis! Toate loturile unui sos american produs de Contec Foods SRL vor fi retrase de la vânzare din magazinele Lidl din țară. Această hotărâre a venit din cauza prezenţei alergenului gluten din făina de grâu care nu este menționat pe etichetă.

Lidl scoate de la vânzare un produs extrem de consumat de români

Mai mult decât atât, Lidl retrage de la vânzare toate loturile de sos American Dip KFC, din cauza prezenţei alergenului gluten din făina de grâu care nu este menționat pe etichetă, conform Autorității Naționale Sanitar-veterinare și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA).

Nixe File de anșoa în ulei de măsline a fost retras miercuri

Amintim că, Nixe File de anșoa în ulei de măsline a fost retras, miercuri, din toate magazinele Lidl din țară.

Ei bine, în urma deciziei luate de companie, sosul poate fi returnat în toate magazinele Lidl din România. Astfel, contravaloarea acestuia va fi restituită, fără a fi nevoie de bon fiscal.

Și asta nu este tot. Este vorba despre produsul „Nixe File de anșoa în ulei de măsline 80g” din lotul 145/220 și cu termenul de valabilitate 25.05.2024.

Acest produs a fost scos de la rafturi din cauza unei suspiciuni legate de determinarea unor valori ridicate pentru histamină.