O femeie s-a căsătorit cu fiul său!

O femeie s-a căsătorit cu fiul său după ce a divorțat de tatăl băiatului, scandalizând internetul cu alegerea ei neconvențională. Marina Balmasheva, o influenceriță din Rusia în vârstă de 38 de ani, a făcut doi copii cu noul său soț, fiul fostului partener. Decizia sa de a-și urma inima a stârnit un val de reacții controversate și critice, iar povestea lor de dragoste unică a atras atenția publicului online.

O căsătorie neobișnuită și o poveste de dragoste controversată

Când Marina și Alexey erau împreună, fiul său vitreg, Vladimir, avea doar șapte ani. După ani de conviețuire și creșterea a șase copii, Marina a început să îl vadă pe Vladimir cu alți ochi, fără știrea lui Alexey. Astfel, a început o relație de dragoste între cei doi, care s-a transformat ulterior într-un mariaj, după ce Marina și-a părăsit soțul pentru fiul său vitreg.

Controverse și reacții publice

După ce s-a căsătorit cu Vladimir, Marina a făcut publică această decizie neobișnuită printr-un videoclip, dezvăluind că aștepta primul copil cu fiul său vitreg. Această postare a generat un val de critici și controverse în mediul online, unde internauții au luat atitudine față de alegerea neconvențională a influenceriței. Cu toate acestea, Marina a continuat să împărtășească momente din viața lor, inclusiv nașterea celor doi copii pe care i-au avut împreună.

Reacțiile fostului soț și perspectivele actuale

Fostul soț al Marinei, Alexey, a dezvăluit că aceasta l-a sedus pe fiul său, fapt care a provocat resentimente și conflicte în cadrul familiei. În timp ce relația lor neconvențională este în centrul atenției, Marina Balmasheva susține că în mariajul anterior nu trăia cu adevărat, ci se prefăcea. Acum, ea se declară fericită și împlinită în actuala sa relație, subliniind că a găsit dragostea și că a făcut alegerile care o fac fericită.

Astfel, povestea neobișnuită a Marinei Balmasheva și a fiului său vitreg, Vladimir, continuă să stârnească interes și dezbateri pe rețelele de socializare, demonstrând că iubirea și fericirea nu cunosc limite sau norme convenționale.