Neti Sandu, Prezentatoarea Horoscopului, Singură La 63 De Ani

Cea mai cunoscută prezentatoare a rubricii horoscop din România, Neti Sandu, este singură la vârsta de 63 de ani și nici nu dorește să schimbe acest lucru. Vedeta Pro TV susține că nu mai are puterea să se implice într-o relație după ce a pățit în urmă cu 25 de ani.

Neti Sandu, una dintre cele mai longevive prezentatoare din România, a împlinit 63 de ani și în curând va bifa 25 de ani de Pro TV. Anul trecut, însă, a sărbătorit singură în casă, infectată cu COVID-19. De obicei, în această perioadă își lua concediu ca să poată fi alături de sora ei, de nepoate și de prieteni. Născută pe 25 noiembrie, de Sfânta Ecaterina, la 12.30 noaptea, Neti Sandu a povestit că intenționa să se pensioneze, dar nu a făcut-o, mai ales că se împlinesc 25 de ani de când este prezentatoare la Pro TV.

Într-un interviu recent acordat știristei Andreea Esca, la Europa FM, Neti Sandu a dezvăluit că despărțirile și eșecurile amoroase prin care a trecut au făcut-o să nu se mai implice în altă relație. După ce a fost părăsită fără explicații de cel cu care a fost timp de zece ani, Neti Sandu a făcut terapie timp de cinci ani pentru a trece peste acest moment tragic, care a avut loc chiar odată cu venirea ei la Pro TV.

Astroloaga celebra recunoaște că nu mai este capabilă să construiască relații și că a făcut o alegere în acest sens. De-a lungul vieții sale, Neti Sandu a pus mereu preț pe familie, dar pierderea părinților i-a produs o suferință enormă. Această suferință a făcut-o să nu mai poată construi nicio relație și nici măcar să se atașeze de un animal de companie. Neti Sandu a declarat că nu își dorește să se expună la o suferință suplimentară, motiv pentru care nu își va lua niciun cățel sau pisică.

În ceea ce privește viața sentimentală, Neti Sandu recunoaște că a avut un mariaj eșuat la vârsta de 24 de ani și o relație de lungă durată care a afectat-o profund. Părăsită după zece ani de relație, vedeta a avut nevoie de terapie timp de cinci ani pentru a-și reveni din această experiență traumatizantă. De atunci, Neti Sandu nu a mai avut o relație sentimentală și se simte bine în compania surorii sale și a fiicelor acesteia.

Astfel, la vârsta de 63 de ani, Neti Sandu își trăiește viața în propriile ei termeni și nu își dorește să se implice într-o relație. Deși singură, vedeta se simte împlinită alături de familia ei și se bucură de succesul său în industria media. Prin experiențele prin care a trecut, Neti Sandu a învățat să-și pună sănătatea și fericirea pe primul loc și să prețuiască legăturile cu cei dragi.