Locul Din România Unde Bărbații Au Chiar Și Patru Soții. Totul Este Legal, Iar Blondele Sunt La Mare Căutare!

Puțini români știu locul din țară în care poți avea mai multe soții! Visul oricărui bărbat poate fi trăit legal, asta dacă fac parte dintr-o anumită comunitate. Bărbații se pot bucura de mai multe soții dacă sunt din județul Tulcea. Iată care este orașul unde te poți căsători cu mai multe femei!

Orașul din România unde te poți căsători cu mai multe femei
Iată ce trebuie să știi!
Visul oricărui bărbat este să aibă în jur mai multe domnișoare, iar acest lucru poate fi trăit în județul Tulcea. Chiar dacă poate fi greu de crezut, în România se află comunități unde bărbații se pot căsători chiar și cu patru femei.

În această comunitate vorbim de 1.500 de persoane unde bărbații trebuie să scoată din buzunar sume spectaculoase de bani pentru a putea să se însoare cu fetele respective. Fetele pot fi cumpărate cu aproximativ 30.000 de euro, iar valoarea miresei poate să crească.

Locul din România unde te poți căsători cu mai multe femei

Dacă v-am făcut curioși, ei bine, în cartierul Bendea din orașul Babadag totul este legal datorită tradiției musulmane după care trăiesc cei 1.500 de persoane. Tulcenii trăiesc după unele obiceiuri musulmane. Fetele se mărita de tinere, unele dintre ele pot fi cumpărate, iar acest lucru depinde de cât de apreciată și cuminte este fata.

Femeile blonde sunt cele mai căutate de bărbați

Bărbații caută cât mai multe femei cu părul blond deoarece culoarea părului simbolizează bunăstarea. Fetele blonde sunt asemănate cu spicele de greu, dar și cu aurul și ele sunt destul de apreciate în comunitate. Prețul unei soții poate pleca de la sute de euro și poate ajunge la 30.000 de euro.

Un alt obice e întâlnit în cartierul Bendea este că aceștia se pot căsători cu verii de gradul întâi. În acest cartier se găsesc mai multe locuințe, iar bărbații din zonă nu lucrează, iar venitul lor vine din alocația copiilor