Lidia Fecioru aruncă bomba! Care sunt lunile în care oamenii sunt tentați să își înșele partenerul

Care sunt lunile în care oamenii sunt tentați să își înșele partenerul. Lidia Fecioru a afirmat în cadrul emisiunii ”Adevăruri ascunse” că sunt anumite perioade din an în care oamenii sunt tentați să își înșele partenerul.

Bioenergoterapeutul a subliniat că tendința de a înșela partenerul apare în special în lunile de vară, atunci când hormonii fericirii sunt la cote înalte.

„Oamenii sunt tentaţi să înşele atunci când este cald afară. Vin hormonii fericirii. Există o explicație, spre sfârşitul verii, undeva de prin luna august, septembrie începe această tentaţie. În iunie şi iulie, bărbaţii se cam satură de soţiile lor. Şi cam totul pleacă din concediu. Este valabil şi pentru femei, nu doar pentru bărbaţi.

În concediu, este important ca femeile să nu-şi cicălească bărbaţii nici acasă şi nici în concediu. Să vină şi să le spună: Cară bagajul! Stai cu copiii! şi tot aşa. Trebuie să-i înţelegem şi pe bărbaţi. Au şi ei o limită până la urmă. Aşa că, aveţi grijă în această perioadă! Obligatoriu, pentru o relaţie de lungă durată, să existe un concediu cu copiii şi un concediu fără”, a declarat Lidia Feciorul a Antena3CNN.

Mai mult, Lidia Fecioru a afirmat că după sărbătorile de iarnă, apare iar o perioadă destul de tentantă atât pentru femei, cât şi pentru bărbaţi de a-și înșela partenerul.

„Sunt foarte mulți care au fost chestionați și au răspuns că după o perioadă de timp, în perioada vacanței de vară au simțit nevoia să găsească pe altcineva. De asemenea, pandemia și-a spus cuvântul, pentru că nu au mai putut pleca și au lucrat de acasă. S-au rupt relațiile cu amantele, respectiv amanții și au fost divorțuri foarte multe, pentru că nu au mai putut pleca de acasă.

Imediat după sărbătorile de iarnă, apare iar o perioadă destul de tentantă atât pentru femei, cât şi pentru bărbaţi. Dacă îți dorești să fii relaxat, atunci lasă-l și pe celălalt relaxat. Nu-l stresa dacă vrei tu să te relaxezi”, a mai precizat Lidia Fecioru în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse”.