Laura Vass s-a iubit cu un bărbat însurat şi a fost chinuită ani întregi. Ce s-a întâmplat după ce s-au despărţit: „M-a …”

In anul 2007, Laura Vass și Copilul de Aur făceau senzație cu manelele lansate pe piața muzicală și au urmat ani întregi de succes, evenimente și o viață liniștită.

Toate aceste lucruri se întâmplau pe vremea când manelista era doar o copilă și habar nu avea ce urma să-i rezerve viața și prin ce chinuri va fi nevoită să treacă.

Protejată în copilărie de Dan Bursuc, Laura Vass avea fanii la picioare, evenimente unul după altul, bani cu nemiluita și o viață lipsită de griji. Cu toate acestea, manelista a îndurat o dramă care a marcat-o pentru totdeauna și pe care ar dori-o uitată.

Totul a pornit de la o relație pe care Laura Vass a avut-o cu un bărbat însurat, relație care a durat nici mai mult, nici mai puțin de 7 ani. La momentul respectiv, manelista a trecut prin chinuri groaznice și a îndurat umilinte de nedescris din partea soției iubitului său, care a bătut-o fără milă și a tuns-o, batjocorind-o.

„Eu am tras de această relaţie. A fost şi o perioadă roz, dar apoi nu a mai mers. La noi a fost vorba de gelozie. Mă suna mereu şi întreba unde sunt şi cu cine. Am renunţat la muzică pentru el. După ce a terminat relaţia, m-am stabilit la Londra. Au fost ani pierduţi din punct de vedere social. În aceşti ani petrecuţi cu el eu am învăţat multe. M-a marcat tot şi nici acum nu sunt pregătită pentru o relaţie”, a spus Laura Vass.

Asta nu este, însă, singura durere care i-a marcat viața Laurei Vass, căci artista a renunțat la muzică într-o perioadă și a lucrat ca ospătăriță, în Londra, pentru a-și câștiga pâinea.

„Întâlneam români care mă cunoșteau și mi-era rușine că fac asta. Mi-era dor de muzică. Am dispărut așa dintr-o dată, deși eram prezentă, pentru că muzica se asculta. În 2009 spre 2010 am venit să apar la televizor să le spun oamenilor că nu am murit, că sunt bine. Atunci i-am spus lui Dan Bursuc faptul că vreau să mă reapuc de muzică”, a mai spus artista în presă, imediat după revenirea din Londra.