Irina Loghin Dezvăluie Secretele Sănătății Și Frumuseții La 80 De Ani

Irina Loghin se simte mai bine dupa accidentul vascular de acum ceva timp

In lumea artistica, unele personalitati sunt cunoscute nu numai pentru talentul lor, ci si pentru stilul lor de viata sanatos.

Un exemplu de acest fel este Irina Loghin, in varsta de 80 de ani, care a avut un accident vascular cerebral in urma cu jumatate de an. Insa, dupa cum a declarat recent, se simte mult mai bine si a invatat o lectie pretioasa: este important sa iti faci analizele de doua ori pe an.

Renuntarea la carne, secretul pentru o sanatate de fier

Unul dintre secretele lui Irina Loghin in mentinerea sanatatii este renuntarea la carne in urma cu 40 de ani. Artista consuma doar fructe si legume proaspete si merge pe jos aproape 14 kilometri in fiecare zi. Acest stil de viata sanatos i-a ajutat sa treaca peste problemele de sanatate pe care le-a avut la inceputul anului, cand a suferit un accident vascular cerebral.

Intr-un interviu recent, Irina Loghin a explicat ca dieta ei este bazata pe alimente sanatoase si naturale, fara carne sau alte produse de origine animala. De asemenea, ea evita alimentele procesate si fast-food-ul si prefera sa gătească alimente proaspete si sănătoase acasă.