Iată ce spune Zodiacul Egiptean despre viața ta – Foarte interesant de citit și bine de știut

Fiecare semn astrologic este simbolizat de un zeu egiptean despre care se crede că te poate ajuta, te poate călăuzi și îți poate oferi talente deosebite. Vechii egipteni credeau că personalitatea și viața lor erau determinate de semnul în care s-au născut. Iată ce ar spune aceștia despre destinul tău:

1. Nilul (1-7 ianuarie, 19-28 iunie, 1-7 septembrie, 18-26 noiembrie)

Primul semn al zodiacului egiptean este numit Nilul și reprezintă un nou început. Oamenii născuți sub acest semn sunt foarte pasionați de viață, încearcă să evite conflictul oricând pot.

Le place să viseze despre posibilitățile vieții. Sunt cei mai compatibili cu semnele Amon-Ra și Set.

2. Amon-Ra (8-21 ianuarie, 1-11 februarie)

Cel de-al doilea semn egiptean este Amon-Ra iar oamenii născuți sub acest semn devin lideri buni. Prima impresie pe care ți-o lasă este că sunt foarte controlați și neîncrezători. Ei se străduiesc să fie cei mai buni în ceea ce fac și sunt capabili să îi motiveze și să îi încurajeze și pe ceilalți. Ei pot găsi cariere de succes în consilierea sau îndrumarea altora. Sunt compatibili cu Nilul și Horus.

3. Mut (22-31 ianuarie, 8-22 septembrie)

Al treilea semn este Mut. Mut este un simbol egiptean al mamei iar oamenii născuți sub acest semn sunt protectori prin natură și pot deveni părinți buni. Ei sunt gânditori logici și practici și se vor descurca bine în cariere în drept, în asistență medicală sau în învățământ. Sunt cel mai compatibili cu semnele lui Amon-Ra și Thoth.

4. Geb (12-29 februarie, 20-31 august)

Oamenii născuți sub semnul lui Geb sunt amabili și sensibili. Au încredere în intuiția și sentimentele lor și pot fi afectați profund de lucrurile care se întâmplă în lume. Sunt conștienți de mediul înconjurător și de orice rău făcut planetei. Sunt cel mai compatibili cu semnele Set și Horus.

5. Osiris (1-10 martie, 27 noiembrie – 18 decembrie)

Oamenii născuți sub semnul egiptean Osiris au două fețe ale personalității lor. Pe de o parte, sunt puternici. Pe de altă parte, sunt vulnerabili. Sunt independenți și își urmăresc obiectivele cu entuziasm, ghidați și de marile lor rezerve de energie. Sunt cel mai compatibili cu semnele Isis și Thoth.

6. Isis (11-31 martie, 18-29 octombrie, 19-31 decembrie)

Oamenii născuți sub semnul lui Isis sunt foarte direcți. Le place să pună punctul pe i, fără neînțelegeri sau ocolișuri. Deoarece Isis este un protector natural, eu sunt foarte atașați și mămoși față de cei pe care-i iubesc. Au o personalitate energică și jucăușă. Sunt compatibili cu semnele lui Osiris și Thoth.

7. Thoth (1-19 aprilie, 8-17 noiembrie)

Thoth este cunoscut ca zeul înțelepciunii. Oamenii născuți sub semnul acesta sunt buni în rezolvarea problemelor. Au o memorie de invidiat și nu uită niciodată o faptă bună făcută de altcineva. Sunt o fire romantică și caută mereu un partener stabil. Sunt compatibili cu semnele lui Bastet și Isis.

8. Horus (20 aprilie – 7 mai, 12-19 august)

Oamenii născuți sub semnul lui Horus au o mulțime de curaj. Își asumă riscuri pentru a-și atinge obiectivele, le place să fie la conducere și caută mereu sentimentul de siguranță. Sunt optimiști și doresc să fie mereu cei mai buni în viață. Sunt compatibili cu Bastet și Geb.

9. Anubis (8-27 mai, 29 iunie – 13 iulie)

Oamenii născuți sub acest semn astrologic egiptean iubesc singurătatea. Sunt foarte pasionali și au nevoie de timp pentru a fi introspectivi. Sunt introverți care iubesc mediile pașnice.

Emoțiile lor pot fi intense dar în general sunt foarte calmi și chiar temperați. Sunt încrezători și au un aer regal când îi cunoști. Sunt compatibili cu semnele Bastet și Isis.

10. Seth (28 mai – 18 iunie, 28 septembrie – 2 octombrie)

Oamenii născuți sub semnul lui Seth sunt perfecționiști are caută mereu schimbarea. Le este dificil să-și petreacă timpul într-un singur loc. Sunt comunicatori buni și iubesc să fie centrul atenției. Au personalități extrovertite și iubesc provocarea oricărui obstacol. Sunt cel mai compatibili cu semnele Geb și Nilul.

11. Bastet (14-28 iulie, 23-27 septembrie, 3-17 octombrie)

Oamenii născuți sub semnul lui Bastet caută pacea și echilibrul în viața lor. Ei au un simț intuitiv puternic și o capacitate naturală de a simți adevăratele motive ale altora. Pot fi atrași de ocultism și metafizică.

Sunt compatibili cu Sekhmet și Horus.

12. Sekhmet (29 iulie – 11 august, 30 octombrie – 7 noiembrie)

Oamenii născuți sub semnul lui Sekhmet sunt foarte practici și cu picioarele pe pământ. Sunt foarte inteligenți și se descurcă cel mai bine în poziții de autoritate.

Sunt perfecționiști și au un bun simț al corectitudinii și al dreptății. Ar excela într-o carieră ca judecători sau directori de companie. Sunt cei mai compatibili cu Bastet și Geb.