Georgiana Lobonț a primit verdictul dur la judecătorior. Din păcate este adevărat

Georgiana Lobonț și soțul ei, ghinion după ghinion! Cu ce Probleme se confruntă
Georgiana Lobonț și soțul ei și-au dorit să achiziționeze o locuință în Dubai, motiv pentru care cei doi au apelat la ajutorul unui bărbat care ar fi trebuit să se ocupe de cumpărarea apartamentului, însă, după achitarea unui avans, în valoare de 47.000 de euro, bărbatul ar fi fost de negăsit.

Cei doi soți s-au adresat instanței de judecată, încă de la finalul anului 2022. La jumătatea anului trecut, magistrații Tribunalului Timiș au dat și prima soluție în acest caz, după ce lucrurile păreau că s-au așezat. Mai exact, cererea privind acordarea cheltuielilor de judecată, în procesul care avea ca obiect: „actiune in raspundere contractuala”, a fost respinsă.

Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan, soțul artistei, nu s-au lăsat păgubași, ci au atacat hotărârea magistrațiilor, formulând apel. Cei doi s-au adresat unei instanțe superioare, Curtea de Apel Timișoara, însă „au uitat” să plătească taxa de timbru, astfel cererea a fost anulată. Cântăreața și partenerul acesteia mai au o șansă, aceștia pot formula recurs.

„Tip solutie: Anulează cererea de apel
Solutia pe scurt: Anulează ca netimbrat apelul declarat de apelanţii reclamanţi Ciciovan Georgiana Maria şi Ciciovan Rares Valerian în contradictoriu cu intimatul pârât ****** împotriva Sentinţei civile nr.799/PI din 20.06.2023 pronunţată de Tribunalul Timiş în dosarul nr.5649/30/2022. Cu drept de recurs în 30 de zile de la comunicare, recurs care se va depune la Curtea de Apel Timişoara. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei.”