Daniela Crudu a născut in ziua de Paște! Prima fotografie cu băiețelul

Daniela Crudu a devenit din nou mamă în ziua de Paște, bucurându-se de venirea pe lume a unui băiețel. Fosta asistentă de televiziune a împărtășit primele imagini cu micuțul pe contul său de socializare. Cu emoție, Daniela a postat recent prima fotografie alături de nou-născut.

Daniela Crudu radiază de fericire! A adus pe lume al doilea copil, un băiețel. Vestea a fost dată chiar de proaspăta mamă prin intermediul rețelelor de socializare.

Daniela Crudu a devenit din nou mamă

Bucurie imensă în familia Danielei Crudu! Bruneta și bărbatul alături de care aceasta trăiește o frumoasă poveste de dragoste sunt mai fericiți ca niciodată. Fosta asistentă TV a adus pe lume cel de-al doilea bebeluș al său care este un băiețel.

“Duminică, 05.05.2024 s-a născut în ziua de Înviere brunețelul meu.”, sunt cuvintele scrise în descrierea primei imagini cu bebelușul abia venit pe lume.

 

Daniela Crudu trăiește acum cele mai minunate momente din viața ei, fiindcă a devenit mamă pentru a doua oară. De data aceasta, a adus pe lume un băiețel. Cu un an în urmă, la 1 mai 2023, Daniela Crudu a devenit mamă pentru prima dată, bucurându-se de venirea pe lume a fiicei sale, Daiana Maria.

Care va fi numele noului născut

Cu ceva timp în urmă, Daniela Crudu a dezvăluit prin intermediul unui InstaStory numele pe care îl va purta băiețelul ei.

“Haideți să vă arăt și vouă ce mi-am comandat, pentru că mai aveam nevoie de câteva produse pentru viitorul meu bebeluș, pentru Dominic, așa îl cheamă!”, a spus fosta asistentă TV la postările pe care le-a făcut pe pagina personală

Astfel, părinții au optat pentru Dominic ca nume pentru micuțul lor, alegând un nume cu o semnificație profundă. Persoanele asociate cu acest nume sunt adesea descrise ca având trăsături de caracter demne de respect.

Din punct de vedere etimologic, numele Dominic are origini în cultura romano-catolică. Provenind de la numele “Dominicus”, acesta sugerează că cei care îl poartă sunt “ai Domnului”, simbolizând devotamentul față de Dumnezeu.

Numele Dominic este asociat cu sensibilitate și romantism, iar cei care îl poartă sunt adesea văzuți ca manifestând iubire profundă față de cei dragi, calm și răbdare.