CUTREMURĂTOR! Celebrul artist român A MURIT

Doliu în muzica lăutărească! Neluță Neagu s-a stins în urmă cu puțin timp. Artistul traversa o perioadă grea și avea anumite probleme de sănătate. În urmă cu an își pierduse soția, iar acest episod îl marcase. Neluță Neagu spera să spună mai multe în plan artistic, dar nu a mai apucat.

Solistul care reușea să facă spectacol acolo unde ajungea, e plâns astăzi de artiștii cu care a împărțit scena, dar și de cei cărora le-a încălzit sufletul cu muzica lui. A cântat cu Florin Salam și Costel Biju, dar și cu mulți artiști de calibru. Era văzut ca o legendă, le zicea cu patos și dor muzica lui reușea să convingă.

 

Lăutarul Neluță Neagu a murit

Neluță Neagu lasă muzica lăutărească mai săracă. Solistul care suferise o operație complicată la sfârșitul anului trecut a pierdut lupta. A făcut totul ca să se recupereze, dar destinul a decis altceva. În urmă cu doar o săptămână, Neluță Neagu s-a pocăit, semn că problemele de sănătate cu care se lupta îl făceau să se gândească la un final, care avera să vină mai repede decât se aștepta cineva.