Copilul Se Uita Pe Google Earth Și A Descoperit Din Greșeală Imaginea Asta, Era La Celălalt Capăt Al Lumii! A Luat Telefonul Și A Anunțat Imediat Poliția, Ce Au Descoperit Acolo E Șocant

Gemma Sheridan și alți doi prieteni au plecat într-o călătorie care trebuia să îi ducă din orașul lor, Liverpool, de-a lungul Atlanticului către Canalul Panama, iar apoi mai departe către frumoasa insulă Hawaii. Prima etapă a călătoriei a mers fără probleme, dar după ce au trecut de Canal și au ajuns în Oceanul Pacific, totul nu putea lua o turnură mai proastă!

A fost o furtună uriașă care a distrus instalația electrică a bărcii lor și i-a răsturnat peste bord pe cei doi amici ai ei, ucigându-i, în plus, barca era deja foarte afectată. Fără nimic electronic și cu o barcă serios avariată, Gemma a plutit în derivă timp de 17 zile până când a fost lovită de o altă furtună uriașă. Gemma a fost lăsată inconștientă în urma ei, iar restul e istorie! S-a trezit pe o plajă, înconjurată de rămășițele bărcii sale.

Timp de ani de zile a stat pe o insulă părăsită unde i-a luat patru ore să facă focul, a învățat să pescuiască, a început să facă exerciții regulate pe plajă. Dar într-o zi i-a venit o idee salvatoare: să scrie un SOS uriaș pe plajă.

Așa s-a întâmplat că într-o dimineață s-a trezit din cauza sunetului unui avion care zbura deasupra ei, incredibil de jos, nu-i venea să creadă, credea că e un vis. A început să urle și să dea din mâini. Avionul a aruncat pe plajă câteva pachete, înăuntru erau: un radio, apă proaspătă, mâncare și o mică trusă medicală. Când a dat drumul radioului a auzit după ani de zile prima voce umană.

A întrebat cum au găsit-o, i s-a spus: ,,Un puști din Minnesota a găsit semnul tău de SOS pe Google Earth!”. Emma a mărturisit: ,,Eu nici nu știam ce e Google Earth, dar le sunt profund recunoascătoare acum”.