Cine este, de fapt, tatăl biologic al Niculinei Stoican. Ce spune artista despre el…

Niculina Stoican, cunoscuta cântăreață de muzica populară, a povestit o parte sensibilă a vieții sale. Într-un interviu recent, artista a vorbit despre copilăria sa, dar a avut puterea să discute și despre relația pe care a avut-o cu tatăl său biologic.

O copilărie marcată de absența tatălui biologicChiar dacă a cunoscut faima și succesul în lumea muzicii populare, Niculina Stoican a avut de înfruntat greutăți mari în copilărie. Aceasta a dezvăluit că tatăl ei biologic nu a fost prezent în viața sa și că a fost recunoscută de către el abia după eforturi și demersuri susținute ale mamei sale.

Cu toate acestea, Niculina a subliniat că nu a simțit niciodată lipsa tatălui, căci a crescut într-o atmosferă plină de iubire, alături de mamă, bunici, și verișori.
„Mama mea nu a fost căsătorită niciodată cu tatăl meu biologic.

Tatăl meu biologic nu m-a recunoscut niciodată decât după ce mama a făcut demersurile și a mers la tribunal, iar după cinci ani de judecată m-a cunoscut. Dar eu nu am simțit lipsa lui niciodată”.

Cântăreața de muzică populară a fost crescută doar de mama saArtista a subliniat importanța dragostei autentice și a sprijinului familial în formarea sa ca om. Crescută de către mama sa, alături de sora sa și de întreaga familie extinsă, Niculina a găsit echilibru și iubire în relațiile sale.

Niculina Stoican și-a împărtășit și părerea despre căsătoriile contemporane, remarcând că fiecare relație este rezultatul deciziilor luate de cei implicați în aceasta. Într-o epocă în care multe căsnicii se confruntă cu provocări extrem de mari, artista crede în credința în Dumnezeu ca un pilon esențial în menținerea echilibrului și iubirii autentice.
„Cred în viața reală pe care și-o duc oamenii, fiecare dintre ei și hotărârile pe care le ia fiecare dintre ei și și le asumă. Nu cred în nimic altceva, doar în Dumnezeu. Fiecare căsnicie este rezultatul a celor care trăiesc în acea căsnicie”.