Cererea trimisă de un elev învățătoarea sale a devenit virală pe internet. Ce i-a cerut copilul

Un elev de la școala primară i-a trimis o cerere învățătoarei sale în care îi cerea un lucru absolut incredibil. După ce a primit cererea copilului, învățătoarea a fost impresionată de dorința elevului, motiv pentru care a postat-o pe Facebook, aceasta devenind virală într-un timp foarte scurt.

Cererea trimisă de un elev învățătoarea sale a devenit virală pe internet. Ce i-a cerut copilul

O învățătoare a rămas surprinsă după ce a primit o cerere de la un elev care o ruga să nu le mai dea teme de făcut vinerea. De asemenea, copilul a argumentat motivul întreprins.

Astfel, Ștefan i-a spus învățătoarei că acest lucru este benefic pentru fericirea copilului. „Doamna Învățătoare, Subsemnatul Ștefan Săman, vă rog, în calitate de elev al dumneavoastră, să nu ne dați vinerea teme. P.S. Acest lucru este benefic pentru fericirea copilului”, este mesajul transmis de Ștefan învățătoarei.

Surprinsă de modul în care elevul și-a argumentat cererea, cadrul didactic a decis să posteze cererea pe Facebook. Totodată, i-a îndeplinit dorința copilului. Aceasta a decis să nu le mai dea teme elevilor, cel puțin vinerea asta. „Se aprobă! Motivarea este FOARTE TARE!”, a fost răspunsul ei la cererea lui Ștefan.