Ce etnie are, de fapt, Carmen Tănase

Din ce etnie face parte Carmen Tănase

În urmă cu mai mult timp, îndrăgita actriță a fost invitata lui Denise Rifai în cadrul emisiunii pe care aceasta o moderează la Kanal D, „40 de întrebări”.

Una dintre curiozitățile lui Denise Rifai a fost legată de etnia celebrei actriță. După ce Flăcărica, personajul interpretat de Carmen Tănase, era de etnie romă, foarte mulți au crezut că și ea face parte din acest grup etnic. Ei bine, nu! Actrița a mărturisit că are sânge de grec, bunica sa fiind originară din Grecia.

Carmen Tănase: „Sângele de grecoaică și de neamț s-a transferat la mine”
„Eu am sânge grec. Bunica mea dinspre mamă a venit din Grecia, în România. E născută în Grecia. Bunicul meu e neamț. Mama nu a moștenit deloc. Deci între un grec și o nemțoaică, s-a născut o româncă pură, mama!

Sângele de grecoaică și de neamț s-a transferat la mine. Cred că mai mult decât la bunica mea. Poate de aici. Nu știu dacă am inimă de țigancă. Am o inimă deschisă, am o inimă mare, tumultoasă, furioasă, câteodată, care vine din faptul că sunt cumva o corcitură. Așa cred eu, o maidaneză.

Prietenii mei îmi spun când mă văd așa revoltată și luând atitudine: > Nu știu dacă e așa sau nu”, a declarat Carmen Tănase în emisiunea moderată de Denise Rifai.