Caz Unic, O Cântăreață S-A Măritat Cu Fiul Ei Înfiat, Cu 31 De Ani Mai Tânăr

Aisylu Chizhevskaya Mingalim, o artistă rusă în vârstă de 53 de ani, a șocat și indignat specialiștii în protecția copilului prin decizia sa de a se căsători cu fiul său adoptiv, Daniel Chizhevsky, în vârstă de 22 de ani.

Relația lor a început acum 8 ani, când Aisylu l-a adoptat pe Daniel, atunci când acesta avea doar 14 ani, dintr-un orfelinat. Ceremonia de căsătorie controversată a avut loc pe 20 octombrie, iar în ciuda criticilor, Aisylu declară că este extrem de fericită în noua sa relație.

Căsătoria a avut loc într-un restaurant din Kazan, în Republica Tatarstan, Rusia. Aisylu a fost un element esențial în viața lui Daniel încă de la adoptare, îndrumându-l și crescându-l ca pe propriul său fiu. Cu toate acestea, sentimentele lor au evoluat într-o direcție neașteptată, și, cu o diferență de vârstă de 31 de ani, au decis să își unească destinele.

Această decizie a stârnit îngrijorări serioase în rândul experților în protecția copilului, care au intervenit rapid pentru a evalua situația celorlalți copii adoptați de Mingalim. Aisylu adoptase încă cinci copii, pe lângă fiul său biologic dintr-o relație anterioară. Ca urmare, unii dintre copii au fost relocați în centre de îngrijire, iar alții au fost preluați de membrii extinși ai familiei.

Cu toate acestea, Aisylu Mingalim se declară extrem de fericită în relația sa cu Daniel și consideră că relația lor este „perfectă”. La mai bine de o săptămână de la nuntă, cei doi sunt în continuare în extaz, bucurându-se de fiecare moment petrecut împreună.

Aisylu nu doar că își exprimă bucuria în cadrul noii sale căsnicii, dar este și hotărâtă să își recâștige copiii care i-au fost luați și să își continue viața departe de Tartarstan. „Vrem să ne mutăm în Moscova, unde ne putem trăi viața în libertate și fără judecăți”, a adăugat ea.

Această poveste neobișnuită și controversată continuă să stârnească discuții aprinse și să provoace reacții variate în societate, punând în lumină nu doar complexitatea relațiilor umane, ci și necesitatea unor măsuri stricte de protecție a copilului.