Cât au avut de plătit doi turiști români, în Balcic, pe o porție de păstrăv la gratar, o porție de sardine pane, o limonadă, o apă minerală și o Coca Cola

Bulgaria reprezintă una dintre destinațiile preferate de români, când vine vorba despre alegerea unui concediu. De data aceasta avem în prim-plan experiența a doi turiști care au mers în Balcic, de curând. Ei au mâncat la un local în apropierea mării și au încărcat pe rețelele de socializare câteva imagini cu preparatele. De altfel, a fost notat și prețul pe care l-au plătit pentru această masă. Iată mai jos, în articol, cât au plătit românii pentru o porție de păstrăv la grătar, o porție de sardine pane, o limonadă, o apă minerală și o Coca-Cola.

De când vremea a început să se încălzească, unii dintre români au ales să meargă în vacanțe peste hotare. De altfel, Grecia și Bulgaria se află printre preferințele lor. Se cunoaște, deja, faptul că serviciile de pe piață au înregistrat creșteri de prețuri, iar un concediu ar putea fi, la momentul actual, mai scump, spre deosebire de anii trecuți. De altfel, pentru o ieșire în oraș, portofelul trebuie „înarmat” cu simț de răspundere, pentru a te bucura de o masă pe cinste.

De data aceasta aducem în prim-plan experiența plăcută a doi turiști români, în Balcic. Ei au ales un local de la malul mării și s-au declarat mulțumiți de servicii.

Prețuri în Balcic – cât au plătit doi turiști români pentru o masă copioasă
Zilele trecute, doi turiști români au mers în Bulgaria, în concediu. Printre altele, au ales să se înfrupte din câteva preparate la un local aflat la malul mării. Au comandat o porție de păstrăv la grătar, o porție de sardine pane, o limonadă, o apă minerală și o Coca-Cola.

Pentru preparatele și băuturile pe care le-au consumat, cei doi turiști români au plătit suma de 48 de leva. Potrivit cursului actual al BNR, masa a costat 122 de lei. De altfel, cei doi turiști români recomandă localul respectiv.

„Prețuri astăzi (13 iunie 2023). O porție de păstrăv la grătar cu garnitură, o porție de sardine pane, sos usturoi, limonadă (cu lămâie și mentă proaspătă), apă minerală, o cola. Curs schimb 1€=1.93. Total de plată 48 leva. Servire ireproșabilă. #recomand ”, este mesajul postat de unul dintre turiștii români, în grupul Forum Bulgaria de pe Facebook.