Carmen Harra prevede un divorț iminent între …. : „Nu sunt suflete pereche”

Andra și Cătălin Măruță formează unul dintre cele mai cunoscute și apreciate cupluri din showbiz-ul românesc, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste din 2008 și au împreună doi copii minunați, pe David și Eva. Deși relația lor a trecut deja testul timpului, Carmen Harra a prezis încă de acum câțiva ani buni că cei doi ar putea să divorțeze.

Fără dar și poate, Andra și Cătălin Măruță sunt unul dintre cele mai cunoscute și apreciate cupluri din showbiz-ul autohton. Sunt împreună de mai bine de 15 ani, au o relație superbă și doi copii minunați, pe David și Eva. Și pe plan profesional cei doi au cariere de succes. Astfel că, lucrurile par perfect echilibrate în relația lor. Doar că, se pare că celebra clarvăzătoare Carmen Harra a susținut că mariajul celor doi soți este sortit eșecului.

În urmă cu ceva timp, aceasta declara că Andra și soțul ei Cătălin Măruță nu sunt suflete pereche: „Andra şi Măruţă sunt, pentru mine, un cuplu senzaţional. Măruţă m-a adus pe mine din America, în România, după 17 ani în care nu am mai fost şi sunt foarte recunoscătoare. Eu am calculat codurile lor fără să îmi dau seama într-o emisiune în direct, la Măruţă. El mi-a dat data lui de naştere şi cea a Andrei, în 2008, nici nu ştiu dacă erau căsătoriţi la acea vreme.

Carmen Harra: „Ei sunt doi oameni a căror relaţie …”Atât ştiu că i-am spus, că se va căsători, va avea o fată şi un băiat, dar există şi pericolul unui divorţ generat de ea, şi nu de el. În mod simbolic, după 13 ani de căsătorie, pierde acest inel de logodnă. Ei sunt doi oameni a căror relaţie poate să fie extraordinară, dar se poate termina într-un dezastru.

El şi-a calculat această căsătorie, a ştiut exact, a proiectat în timp cum o să fie căsătoria cu Andra. Nu zice nimeni că nu au fost atraşi, că nu s-au iubit, că nu a existat o forţă magnetică între ei, dar el a gândit foarte bine această căsătorie şi a văzut o fată superbă, ambiţioasă şi a ştiut exact unde se duce.
În general, oamenii nu planifică, se aruncă orbeşte într-o căsătorie şi pe urmă suferă consecinţele.  Ei nu sunt suflete pereche şi nu este nici relaţie karmică, este foarte interesant”, dezvăluia cu ceva timp în urmă Carmen Harra, într-o emisiune TV, relatează wowbiz.ro.

Cătălin și Andra Măruță și-au unit destinele în august 2008. Cei doi au devenit pentru prima dată părinți în primăvara anului 2011, când s-a născut David. În vara anului 2015, cei doi au devenit părinți pentru a doua oară, când s-a născut cel de-al doilea copil al cuplului, o fetiță de această dată, Eva Maria Ioana.