Ars la buzunar! Câţi lei a plătit un turist pentru 2 şezlonguri, pe plaja din Neptun: „Nu e Grecia”

Tot mai mulți români aleg să-și petreacă vacanțele peste hotare, la vecini, în Bulgaria, Grecia sau Turcia. De cele mai multe ori, turiștii aleg servicii all-inclusive, pentru un sejur de vis. Există însă și români care aleg să meargă în stațiunile de la noi, unde-și fac gaură în buget după câteva zile petrecute. Cât a plătit un bărbat pentru 2 șezlonguri în Neptun? Nici lui nu i-a venit să creadă!

Românii preferă să plece peste hotare în vacanțe, mai ales când vine vorba despre sezonul estival. Foarte puțini aleg să meargă în stațiunile de la noi, din cauza prețurilor ridicate și a condițiilor care nu se ridică la așteptărilor multora. Spre exemplu, un bărbat și-a petrecut sejurul în stațiunea Neptun din Mangalia, însă nici prin cap nu i-a trecut câți bani va urma să scoată din buzunar pentru șezlonguri, într-o singură zi.

Turistul a plătit nu mai puțin de 120 de lei pentru 2 șezlonguri, o sumă destul de mare pentru buzunarul unora. Acesta a ținut să împărtășească experiența lui cu alți oameni, așa că a postat nota de plată în mediul online, pe un grup de Facebook.

A precizat că bonul fiscal nu este pentru niște șezlonguri de pe o plajă din Grecia, ci din România, de la Neptun.

„Nu este poza din Grecia, este din România…asta pentru cei care se plâng ca sunt scumpe șezlongurile în Grecia. Scuze pentru off topic”, se arată în postarea bărbatului, de pe un grup de Facebook.

Ce-i drept, banii sunt o problemă pentru mulți turiști care vor să meargă pe litoral la noi. Aceștia consideră că pot merge în vacanțe în afara țării, cu aceeași sumă. În Grecia, de exemplu, oamenii se bucură de plajele întinse, de nisipul fin și de apa cristalină. În Turcia au parte de cele mai bune servicii ospitaliere, mai ales la all-inclusive. Și la vecinii din Bulgaria, românii dau iama. Au parte de servicii all-inclusive și de tot confortul, la prețuri rezonabile. Nu sunt mulți cei care se mai îngrămădesc în stațiunile de la noi.