Anunț de ultimă oră despre Cornelia Rednic! Este un cutremur total în Muzica Populara

Anunț dCornelia Rednic a obținut o transformare impresionantă, pierzând 33 de kilograme în doar trei luni, adoptând un regim alimentar drastic.
 
În lupta ei împotriva kilogramelor în plus, Cornelia a fost determinată să își dezvolte propriul regim alimentar, fără a apela la ajutorul unui medic nutriționist. Motivația ei a fost declanșată atunci când și-a dat seama că, fiind cea mai tânără membră a Ansamblului Ciocârlia, era și cea mai supraponderală.
 
Efortul a inclus o dietă severă, caracterizată printr-un aport caloric foarte redus și prin eliminarea consumului de alimente după ora 17:00. Deși nu a observat nicio schimbare semnificativă în primele săptămâni, determinarea ei a dat roade, iar după aceea a reușit să slăbească 33 de kilograme într-un interval de timp record.
 
Însă, împreună cu succesul, au venit și consecințele neplăcute. Cornelia Rednic a împărtășit că în urma dietei restrictive a avut parte de momente dificile. “În 1998, m-am îngrășat foarte mult, fără să-mi dau seama cum s-a întâmplat. Eram căsătorită, nu mă mai preocupau aspectele legate de siluetă, până într-o zi când am fost trimiși la un festival în numele Ansamblului Ciocârlia. Eram cea mai tânără acolo, dar și cea mai supraponderală și cea mai neplăcută!
Când le-am văzut pe celelalte fete, atât de zvelte și înalte, am hotărât că trebuie să slăbesc! Am modificat radical obiceiurile alimentare, trecând de la mâncatul excesiv, oricând și orice, la o dietă extrem de restrictivă, alcătuită în mare parte din carne de pui fiartă, morcovi, iaurt și multă cafea. Am conceput dieta de unul singur. Nu mai mâncam nimic după ora 17:00. În primele două săptămâni nu am observat nicio schimbare în greutate. Abia începând cu a treia săptămână am început să slăbesc pe zi ce trecea”, a povestit Cornelia Rednic într-un interviu acordat Metropola TV.
 
Eforturile sale au început să se vadă, dar odată cu pierderea în greutate au apărut și consecințele nedorite ale dietei restrictive. Ea a povestit că a suferit de stări de rău, iar cel mai îngrijorător aspect a fost că a început să își piardă părul, fiind nevoită să folosească o perucă.
 
“Au fost trei luni intense. Am pierdut 33 de kilograme, ajungând la 86 de kilograme, la o înălțime de 1,62 metri. Cu toate acestea, schimbările nu au fost doar fizice, ci și mentale. Am simțit că metabolismul meu s-a schimbat, nu mă mai recunoșteam. A fost o experiență șocantă. Într-o zi, în timp ce eram la duș, am leșinat. A fost un moment de cumpănă. Dar cel mai dificil aspect a fost că mi-a căzut părul foarte tare. A trebuit să port o perucă pentru a acoperi pierderea masivă a părului”, a adăugat ea.
 
Deși a obținut rezultate remarcabile în ceea ce privește pierderea în greutate, Cornelia Rednic a recunoscut că procesul a fost dificil și că a avut de înfruntat numeroase provocări. Totuși, transformarea ei impresionantă servește drept inspirație pentru mulți care se confruntă cu lupta împotriva kilogramelor în plus.e ultimă oră despre Cornelia Rednic! Este