Andreea Esca, dată afară! Vedeta TV a mărturisit: „Au închis ușa în față”

Andreea Esca a vorbit despre un moment delicat din viața ei, care a avut consecințe serioase la acea vreme. Deși a mărturisit că „aventura” a costat-o scump, nu are nimic de reproșat pentru cele întâmplate.

Andreea Esca, o copilărie plină de năzbâtii
Binecunoscuta prezentatoare TV Andreea Esca și-a adus cu drag aminte de o perioadă a vieții sale, copilăria. Vedeta TV nu se poate plânge de o copilărie nefericită, chiar dacă este presărată de năzbâtii, care le-au dat de cap părinților ei.

Una dintre aceste „aventuri” a dus la o situație în care părinții au fost atât de supărați încât au decis să o dea afară din casă. Totul se întâmpla pe vremea când Andreea Esca era la grădiniță, după cum mărturisea vedeta Pro TV într-un interviu.

Întâmplarea mai puțin fericită s-a petrecut în preajma Crăciunului, când a decis să plece cu o prietenă și bunica acesteia, fără să-și anunțe părinții. Vreme de câteva ore aceștia au căutat-o îngrijorați, dar au găsit-o în cele din urmă chiar în fața blocului în care locuia prietena ei.

Părinții au dat-o afară din casă
Aventura Andreei Esca a avut, bineînțeles, consecințe serioase la acea vreme. Părinții i-au aplicat o corecție severă și au hotărât să o dea afară din casă. Vedeta TV își amintește că a fost nevoită să stea la ușă pe preș, vreme de doar câteva minute, ce-i drept.

La un moment dat ea și-a luat inima în dinți și a bătut la ușă pentru a cere o pereche de pantofi.

„Eu l-am văzut când Moş Crăciun mi-a lăsat cadourile şi a zburat pe geam. Pe una dintre camere nu o foloseam aproape niciodată, o numeam camera a patra. Şi acolo venea Moşu’ şi lăsa cadourile. Am intrat o dată acolo şi l-am văzut şi a zburat pe geam.

Mereu când mă gândesc la Crăciun, mă gândesc la cel de când eram copii. Am plecat o dată cu o colegă de la grădiniţă şi cu bunica ei şi nu am zis nimănui şi tata nu m-a găsit.

Până la urmă, m-au căutat şi eram în faţa blocului fetiţe şi mi-am luat o bătaie serioasă. M-au dat afară şi au închis uşa în faţă, m-au lăsat pe preş. Şi atunci am stat ce am stat şi am bătut la uşă să le cer pantofii, că m-au dat afară în papuci şi nu puteam să plec aşa”, a povestit Andreea Esca.

Și vedeta TV se pare că și-a învățat lecția pentru că mărturisește acum că nu are nimic să le reproșeze părinților ei. Ba mai mult, ea spune că este mândră de aceștia și de modul în care au crescut-o.