Acum 10 ani era una dintre cele mai dorite femei din lume si avea un sot celebru si bogat

De pe covorul roșu, la ghenă. Așa a ajuns să trăiască o fostă vedetă de la Hollywood. În vârstă de 37 de ani, ea se hrănește din gunoaiele aruncate de ceilalți oameni și, deși i s-a oferit ajutor, a refuzat să-l accepte.

De pe covorul roșu, la ghenă. Cum a ajuns să trăiască pe străzi vedeta de la Hollywood
De pe covorul roșu, la ghenă. Este destinul crunt al unei foste vedete de la Hollywood, care atrăgea în anii trecuți toate privirile la brațul soțului său, pe covorul roșu. Femeia în vârstă de 37 de ani trăiește acum pe străzi și se hrănește din gunoaie, informează a1.ro.

Fostul model Loni Willison, căci despre ea este vorba, dar, totodată și fosta soție a actorului Baywatch Jeremy Jackson, s-a ales cu acest stil precar de viață, care i-a schimbat și înfățișarea. Ea a fost văzută prima oară pe străzi, în anul 2018, când recunoștea că umbla ”cât pot de murdară, ca să nu mă atace nimeni.”

Foto: Loni si fostul sot

Atunci, un vechi prieten s-a oferit să o ajute, iar un specialist în reabilitare i-a oferit un tratament de 90.000 de dolari gratuit, dar Loni a revenit pe străzi, nemaifiind văzută până în octombrie 2020. În acest an fost văzută, iar, în Santa Monica, la fel, căutând prin ghene, fiind îmbrăcată cu câteva straturi de haine, o șapcă întoarsă pe cap, și o pereche de șlapi în picioare.

Ea a declarat într-un interviu pentru The Sun că nu a luat legătura cu fostul ei soț după divorț și că nu vrea să vorbească cu nimeni, deoarece nimănui nu-i pasă de ea.

”N-am vorbit cu Jeremy.Nu vreau să vorbesc cu prietenii mei, mi-e foarte bine. Nu vreau să mă ajute nimeni. Pot trăi și singura. Am tot de ce aș avea nevoie aici. Nimănui nu-i pasă cu adevărat de mine și nu vreau să-i văd și ei nu vor să mă vadă pe mine”, a declarat Loni Willison pentru The Sun.

Loni Willison a divorțat de Jackson în anul 2014 și a ajuns să locuiască pe străzi în anul 2018, după ce a fost dată afară din apartamentul unde locuia cu chirie, pierzându-și job-ul și nemaiavând cu ce să se întrețină. A dezvoltat și probleme mintale, de altfel. Ea a avut un job de asistentă la un centru de chirurgie cosmetică din Los Angeles, însă a fost concediată și s-a angajat ca agent imobiliar. Și acest job l-a pierdut după ce angajatorul a refuzat să-i mai dea salariul. Potrivit Daily Mail, Loni e dependentă de metamfetamină.

Loni s-a despărțit de soț după ce l-a acuzat că vrut să o sugrume. ”Aveam un apartament frumos. Mă despărțisem de Jeremy atunci. Nu aveam niciun contact cu el. L-am văzut o dată, în fața apartamentului meu, când abia începusem să fiu torturată. L-am văzut, vorbea la telefon, și în următoarea secundă era invizibil. Pur și simplu a dispărut”, spunea Loni într-un interviu pentru presa internațională.

Ireal! Cum arată acum una dintre cele mai frumoase femei din lume. Fosta soție a starului din Baywatch a fost văzută căutând prin gunoaie – IMPACT

Loni Willison: ”Sunt jefuită tot timpul”
Loni Willison spune că nu duce o viață tocmai ușoară pe străzi, este adesea jefuită.

”Sunt jefuită. Sunt jefuită tot timpul. Oamenii îmi iau lucrurile. Pe stradă, ești înconjurat de oameni care ar face orice să supraviețuiască și dacă văd că ai ceva ce i-ar putea ajuta pe ei, o să-l ia”, a mai declarat fostul model.